Horsens IC

Afstand: 18.31 Km

 | +45 23 24 23 04 |  hicbasket@gmail.com |  Hjemmeside | 
HIC er et af Danmarks førende herre-baskethold og spiller til daglig i basketligaen. Kom og mærk stemningen i Forum Horsens, når holdet går på banen og kæmper om mesterskabet.

Basket på højeste niveau

Horsens IC er et af Danmarks mest traditionsrige basket klubber og har uafbrudt været i landets øverste række, Basketligaen, i mere end 30 år – oftest i toppen af rækken, hvor det er blevet til seks mesterskaber og 36 medaljer.  Holdet har hjemme på Langmarksvej og optræder i Forum Horsens.

Der er en god stemning i hallen, når Horsens IC går på banen, og hvis du ikke før har været til basket kamp, er dette det helt rigtige sted at få din debut. Som tilskuer er du vidne til en spændende og underholdende live sport og kan samtidig nyde godt af de gode forhold i hallen, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger og mad.

 

Kom med til kamp

HIC’s loyale og dedikerede fanskare bærer holdet frem og sørger for den gode stemning i hallen, hvor der er mere end 1000 tilskuere i snit. Og du skal ikke være bange for at føle dig udenfor til kampene – her er der plads til alle. Fanskaren er bred og tæller alt fra børn til ældre og familier.

Kampene i Basketligaen og pokalturneringen afholdes i perioden september til maj. I sommerperioden får spillerne en velfortjent ferie. Du kan se kampprogrammet på denne side.

På HIC’s hjemmeside kan du købe billet til kampene. Alternativt kan de købes i døren.



Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Billede af Vedran Borovcanin i kamp for basket holdet Horsens IC i Forum Horsens Fotograf: Charlotte Adsbøl Copyright: Horsens IC
Fans af basket holdet Horsens IC til kamp i Forum Horsens Fotograf: Charlotte Adsbøl Copyright: Horsens IC