Ring Sø

Er delvist privatejet, hvor publikum har adgang til det offentlige strandareal fra Søkildevej.

Der er ligeledes offentlig adgang på en trampesti på ca. 2,4 km rundt om søen. Stien kræver, at man har solidt fodtøj på, og den er vanskelig tilgængelig for barnevogne og kørestole.

1,5 km fra hotellet

Legoland

Legoland Billund er en fortryllende forlystelsespark beliggende i Billund, Danmark. Den er kendt verden over for sine imponerende LEGO-bygningsværker, spændende forlystelser og sjove aktiviteter for hele familien. Med millioner af LEGO-klodser og utallige muligheder for leg og eventyr er Legoland Billund et uforglemmeligt rejsemål for LEGO-entusiaster i alle aldre.

55 km fra hotellet

Kattegatcenteret

Kattegatcentret er et besøg værd for alle, der er fascineret af havets vidundere. Centret byder på spændende oplevelser med sine imponerende akvarier fyldt med hajer, rokker og mange andre marine arter. Udstillingerne er både lærerige og underholdende, med interaktive aktiviteter og dyreshows, der giver indsigt i havets økosystemer. Det er en fantastisk destination for familier og naturelskere, der ønsker at lære mere om livet under havets overflade.

114 km fra hotellet

Djurs Sommerland

Er i til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutchebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træ - og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.

92 km fra hotellet

Givskud Zoo

Her får du adgang til tre vildt forskellige oplevelser på samme billet: Zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark. Dyrepassere og biologer står hver eneste dag for dagens program, hvor de fodrer dyrene og fortæller om dem med fakta.

37 km fra hotellet

Randers Regnskov

At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes her. I frodige, grønne omgivelser kan du opleve alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer og således for en stund få følelsen af at være på et sandt tropeeventyr.

80 km fra hotellet

Randers Regnskov

Bare rolig - du behøver ikke rejse til den anden side af kloden for at opleve et sandt jungleeventyr!

I Randers Regnskov træder du ind i en anden verden. En tropisk verden, hvor luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald. Blandt de grønne omgivelser vil du også opleve et mangfoldigt dyreliv - lige fra små bladskærermyrer til de store, majestætiske jaguarer!

Der venter dig et sandt jungleeventyr i den indendørs tropiske zoo! 

32 minutter fra hotellet

Den Genfundene Bro

Oplev smuk ingeniørkunst fra 1899 ved Den Genfundne Bro. I Horsens Kommune ligger en unik turistattraktion for hele familien i form af Den Genfundne Bro, der lå i hi inde i en dæmning i 85 år. I 2014 blev broen gravet fri og restaureret til fordums storhed, og i dag er broen et storslået syn og en endnu bedre oplevelse at gå hen over. Naturstien løber gennem Træden Skov, hvor den passerer Gudenåens gamle løb på en høj dæmning. Tilbage i den smalsporede jernbanes tid krydsede togene Gudenådalen på en imponerende stålgitterbra ca. 15 meter over åens løb. På det tidspunkt, Nordeuropas højeste gitterbro. Ved ombygningen til normalspor i 1929 valgte man at bygge en jorddæmning - alt mens gitterbroen var inde i dæmningen. 

9 km fra hotellet

Himmelbjerget

Trods det, at Himmelbjergets top rejser sig 147 meter over havets overflade, får man hos geologerne den oplysning, at Himmelbjerget er en "falsk" bakke. Da istiden var forbi, gravede de ernorme smeltevandsmasser sig ned i jordlagene og dannede de tunneldale, hvis skrå sider danner den "falske" bakke - i  modsætning til den "ægte" bakke, som er jævnt afrundet til alle sider. I tunneldalen, som skabtes af smeltevandet, findes den smukke Julsø, over hvis overflade Himmelbjerget rejser sig. 

24 km fra hotellet

Hjejlen

Sejl en tur på Silkeborgsøerne med Hjejlen. "Hjejlen", verdens ældste kulfyrede hjuldamper, er i dag perlen i en række af historiske både. Hjejleselskabet ejer 8 unikke historiske både der hvert år er rammen om en oplevelse for mere end 125.000 gæster på søerne.

30 km fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve i og omkring Brædstrup?

Byerne i nærheden af Brædstrup er spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge sig.

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser