
Restaurant "Dillen"
Dillen er et af hotellets mest hyggelige og afslappende steder.

Dagens ret - uge 12
Serveres fra kl. 11.00 - 21.00
Mandag:
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Tirsdag:
Biksemad med spejlæg
Onsdag:
Spareribs med coleslaw og bådkartofler
Torsdag:
Kyllingeoverlår med paprikasovs, ris og stegte peberfrugter
Fredag:
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysauce
Lørdag:
Helstegt oksehøjreb med bearnaisesovs, pommes frites og salat
Søndag:
Flæskesteg med tilbehør
Mandag - fredag
Dagens ret kr. 95,-
Stor dagens ret kr. 115,-
Lørdag - søndag
Dagens ret kr. 105,-
Stor dagens ret kr. 125,-
Kan også bestilles som take away
Take away
Slip for arbejdet i køkkenet og bestil fra Bistro "Dillen".
Bemærk tillægsgebyr på take away: Kr. 10,- pr. kuvert
Bestil take away på tlf.: 7575 1766
Bemærk: Afhentes i receptionen!

Texas Town
Texas Town er et helt unikt selskabslokale på Hotel Pejsegården. Her får du oplevelsen af det vilde vesten. Lokalet er nemlig indrettet i en autentisk western-stil, der straks får gæsterne til at føle sig som om de træder ind i en saloon i det gamle Texas.
Inviter dine gæster til Texas Town til dit næste selskab.

Påskebuffet
Nyd påsken med vores påskeinspireret buffet - eller måske vores luksus påskebuffet, hvor du også kan nyde skønne jazztoner fra Jazz Med To!
Datoer:
Påskeinspireret buffet
- Torsdag 17. april fra kl. 12.00
- Søndag 20. april fra kl. 12.00
- Mandag 21. april fra kl. 12.00
Pris: Kr. 225,- pr. person
Luksus påskebuffet inkl. påskejazz
- Fredag 18. april fra kl. 12.00
Pris: Kr. 250,- pr. person
Book bord på:
Tlf. 7575 1766
info@hotelpejsegaarden.dk
Lidt for børn og barnelige sjæle
I påsken vil der også være lidt ekstra til børnene! Leg med, når vi omdanner nogle af vores lokaler i børnehøjde fra skærtorsdag til og med 2. påskedag.