Barnedåb

Oplev glæden ved en barnedåb, hvor I ikke skal tænke på andet end at nyde dagen og fejre den nyeste tilføjelse til familien. Vores menu kan også tilbydes til udbringning, hvis I ønsker at holde festen hjemme.

Ring på tlf. 7575 1766

Firmafest

Sæt de perfekte rammer for jeres næste firmafest. Om I ønsker livemusik, komiker, show eller noget andet, så hjælper vi med at skræddersy en fest efter jeres ønsker.

Ring på tlf. 7575 1766

Busudflugter

Skal I på busudflugt? Så er Hotel Pejsegården med sin centrale placering et naturligt stop på vejen, for at nyde en dejlig middag eller blot eftermiddagskaffen.

Se udflugtsmenu 

Børnefødselsdag

Hold børnefødselsdagen hos os, så behøver du ikke bekymre dig om det praktiske. Vi dækker et festligt børnebord!

Børnefødselsdag indeholder:

  • 1 times bowling
  • 1 Burger / Pommes frittes
  • 1 Sodavand
  • 1 Slikpose

Pris: kr. 150,- pr. barn

Mindehøjtidelighed og mindesammenkomst Fredericia

Mindesammenkomst

I forbindelse med mindesammenkomst tilbyder vi en række forslag til forplejning. Såfremt I har andre ønsker, så kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

Se menuforslag

Vi sætter altid vores gæster i centrum, og alle festaftaler foregår individuelt med en lille rundvisning på hotellet - på denne måde finder vi helt sikkert frem til det helt rigtige lokale til jeres fest. Derefter aftales menuen, underholdningen, bordopstillingen og bordopdækningen. Vi står gerne klar med råd og vejledning herom, hvis der er behov for dette. Er der specielle ønsker eller krav til festen, assisterer vi også gerne.

Hotel Pejsegården tilbyder alle former for fester og arrangementer - bryllupper, fødselsdage, barnedåb, konfirmationer mv..

Det er nemt, lækkert og bekvemt at holde et arrangement på Hotel Pejsegården – fast pris og således ingen ubehagelige overraskelser på afregningen.