Borre Sø ved Silkeborg

Afstand: 18.68 Km

Borre Sø, som smukt ligger nær de nærliggende Brassø og Julsø, er en af de skjulte skatte for lystfiskere i Danmark. Dette naturskønne vandområde er kendt for sin rige bestand af fisk og de utallige fiskerioplevelser, det byder på.

Fiskeri i Borre Sø

Mange lystfiskere vælger at besøge Borre Sø på grund af dens forskellige fiskearter, der trives i dens klare vand. Blandt de mest eftertragtede fisk i Borre Sø finder man gedder, aborrer og sandart. Disse fiskearter er kendt for at være både udfordrende og spændende at fange, og de tiltrækker lystfiskere fra nær og fjern.

Gedder, aborrer og sandart

Gedderne, som ofte findes i Borre Sø, er kendt for deres imponerende størrelse og deres kampvillige natur. Det er ikke ualmindeligt at opleve spændende øjeblikke, når man kroger en kraftig gedde, der kæmper for at slippe fri.

Aborrerne i søen er også populære mål for lystfiskere. Disse farverige fisk er ikke blot udfordrende at fange, men også fremragende til at tilberede til en lækker middag.

Sandarten, som er en anden betydningsfuld fiskeart i Borre Sø, er kendt for sit smagfulde kød og giver en ekstra dimension til fiskerioplevelsen i området.

Det rette fiskeudstyr

For at få den bedste fiskeoplevelse i Borre Sø er det vigtigt at have det rette udstyr med. Lystfiskere bør medbringe passende fiskestænger, liner og agn til de specifikke fiskearter, de ønsker at fange.

Søens naturlige skønhed og rolige omgivelser gør den til en perfekt destination for både erfarne lystfiskere og nybegyndere. Uanset om du foretrækker at fiske fra kysten eller tage en båd ud på søen, vil Borre Sø give dig mulighed for at fordybe dig i naturens fred og ro samtidig med, at du jagter nogle af de mest spændende fisk i området.

Faktaoplysninger

Borre Sø ligger ud for byerne Sejs og Svejbæk mellem Brassø og Julsø, som alle gennemløbes af Gudenåen.

Søen er ca. 3,5 km lang og ca. 0,5 km bred med en maksimal dybde på ca. 10 m. Der er bebyggelse på nordsiden, mens resten af søen er omkranset af skov. Det nemmeste er at fiske fra en båd, da søen er svær at tilgå fra land.

Se, hvad andre deler på Instagram

#borresø #visitsilkeborg #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Borre Sø ved Silkeborg Fotograf: Jonas Furstone