Outdoor Connection

Afstand: 3.69 Km

+ 45 61 67 62 2 |  willi@outdoor-connection.dk |  Hjemmeside | 
Kunne du tænke dig at opleve den smukke natur ved Gudenåen og Søhøjlandet eller Horsens Fjord? Eller har du mod på at lære at sejle kano eller kajak? Outdoor Connection tilbyder guidede ture og kurser med kompetent vejledning, hvor du kan blive et med naturen.  

Friluftsliv på en jordnær og afslappet måde

Outdoor Connection er det perfekte valg, hvis du vil have storslåede og uforglemmelige oplevelser i naturen. Her vil du få trygge rammer til at nyde livet i det fri. Med den kompetente vejledning og instruktion vil du få det bedste ud af enhver tur eller et kursus. Om det er en stille aften ved lejrbålet eller på kano- eller kajakturen, er det den gode oplevelse, der står i centrum af aktiviteterne.

 

På guidet tur i den smukke natur

Outdoor Connection arrangerer ture i kano, kajak og SUP boards i den smukke natur omkring Gudenåen og Søhøjlandet. Turene er med erfaren guide, der sørger for, at du får lært den grundlæggende teknik, hvis du ikke allerede mestrer den. Der arrangeres ture for både begyndere og øvede. Turene for begyndere kan inkludere kursus, hvor du lærer om udstyr, sikkerhed, teori og selvfølgelig teknik. Outdoor Connection stiller en del udstyr til rådighed – herunder fartøj og grej til madlavning. Se hjemmesiden for programsatte ture. 

 

Lær at sejle i kano eller kajak

Der udbydes flere forskellige typer kurser i både kano, kajak og SUP-boards.

Kanokurserne finder sted ved Emborg Bro ved Gudenåen og vil give dig praktisk erfaring med sejlads og de nødvendige teknikker samt lære dig om sikkerheden forbundet med sejladsen. Derudover arrangeres der ture, hvor fokus er på sjov og leg i kanoen med spil og konkurrencer.

Sejlads i havkajak er noget mere krævende end i kano. Ved Husodde Strand i Horsens kan du på et kursus lære de basale teknikker, så du bliver klædt på til selv at drage ud i kajak på fjord, hav eller sø.

 

 

Tag på isfuglesafari på Gudenåen

Som noget nyt kan du i sommerperioden komme med på isfuglesafari i kano. På turen sejler du gennem det fredelige område, hvor den umådeligt smukke isfugl har sit naturlige habitat. Fra vand er der særligt gode muligheder for at spotte den. Der er desuden mulighed for at spotte mange andre dyre- og plantearter undervejs. 

 

Den erfarne guide

For indehaver af Outdoor Connection Willi Squindo har friluftsliv været en del af livet helt fra barnsben i form af vandring, hygge ved bål og overnatning i det fri. Han er uddannet friluftsvejleder og kano- og havkajakinstruktør. Derudover er han livredder og uddannet i førstehjælp, så du er i sikre hænder, når du begiver dig ud i det fri. For Willi er det vigtigt, at du bliver set og føler dig tryg og godt tilpas i den aktivitet, du deltager i. Willi er lokal og har været bosat i det kuperede Bakkelandet nord for Horsens i mange år – derfor har han et enormt kendskab til området omkring Gudenåen og Søhøjlandet og kan vejlede dig om outdoor-oplevelser i området.

 

Sammensæt din egen tur

Ud over de nævnte ture tilbyder Outdoor Connection skræddersyede ture til firmaevents, familiearrangementer, polterabend eller lignende. Kontakt indehaveren for at få et tilbud.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Kano sejler på Gudenåen på strækning med tæt voksende træer ved Bredvad Mølle Fotograf: Outdoor Connection Copyright: Willi Squindo
Tre venner på sup-board på Horsens Fjord Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Madlavning ved bål på stranden Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Tre venner sejler i kajak på Horsens Fjord med skovklædte landskaber i baggrunden Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Fem kajakister iført blå redningsveste på Horsens Fjord Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Par sejler i kano på Gudenåen med deres hund som passager Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Sup-boarders op vej i havn ved Langelinie Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Kajakister sejler i gruppe på Gudenåen Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Større gruppe på kanotur på Gudenåen Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Havkajakker ligger på stranden i Horsens Fjord Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection
Havkajaksejlads ved kysten i Horsens Fjord Fotograf: Willi Squindo Copyright: Outdoor Connection