MTB Travels

Afstand: 19.48 Km

 | +45 30 25 15 42 |  martin@mtbtravels.dk |  www.ebikesilkeborg.dk | 
MTB Travels holder til i Virklund - i hjertet af Silkeborgs MTB mekka. MTB Travels tilbyder guidede turer og oplevelser på lækre e-bikes gennem skovene i Silkeborg. Glæd dig til gode oplevelser i skovene, hvor du kan nyde naturen krydret med en god portion action.

Dagstur i Silkeborg med guide

MTB Travels er eksperter i skovne omkring Silkeborg, og kender både de officielle og uofficielle spor. En typisk guidet tur går igennem Vesterskoven og efterfølgende mod Himmelbjerget på listige stier med flotte udsigter og tæt på de mange søer. En fantastik tur som vil imponere de fleste, og som alle kan være med på.

Turen starter i MTB Travels lokale til en kop kaffe, imens sadlerne justeres, og der gives introduktion til cyklerne. Efter turen gennem Silkeborgs smukke natur, byder MTB Travel på en sandwich og en forfriskning.

Alle turerne foregår som udgangspunkt på en lækker e-bike fra Trek - En Rail 9.8 eller Rail 9. Der er cykler i alle størrelser, og mange af dem, så der er en cykel til alle.

Du skal kun tænke på at cykle, slappe af og have det sjovt - resten tager MTB Travels sig af. Læs mere her.

Skræddersyet tur

MTB Travel laver også gerne en skræddersyet tur, som kan laves fra 8 personer og helt op til 70 personer. I bestemmer længden og tidspunktet, også finder MTB Travels den perfekte løsning til jer.

Se, hvad andre deler på Instagram

#mtbsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregionOpdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
MTB Travels Silkeborg udsigt Fotograf: MTB Travels Copyright: MTB Travels
MTB Travels tur hold Fotograf: MTB Travels Copyright: MTB Travels
MTB Travels Lokale Fotograf: MTB Travels Copyright: MTB Travels