Karmen.dk

Afstand: 1.27 Km

 | +45 61 16 15 57 |  info@karmen.dk |  Hjemmeside | 
Denne livsstils- og interiørbutik centralt i Brædstrup er et indbydende inspirationsunivers for dig, der altid er på udkig efter ny brugskunst og design til hjemmet. Indehaveren står klar til at vejlede dig til det rigtige køb, og der er altid frisk kaffe på kanden.

Spændende ting til boligen i hjertet af Brædstrup

Karmen.dk er navnet på denne spændende butik med et interessant sortiment af nøje udvalgt brugskunst og unika pyntegenstande til indretningen i hjemmet. Butikken ligger midt på Brædstrups handelsgade Bredgade, ganske tæt på byens spisesteder og den nyrenoverede folkepark. Her udlever indehaveren Heidi Burchardt Daugaard drømmen om at hjælpe og vejlede gæster til indretningen og tilbehør til hjemmet. Når du besøger butikken, står hun og personalet klar til at tage imod dig og guide dig til den helt rigtige løsning for dig. Heidi har stor erfaring med indretning af private hjem.

 

Fra Brædstrup til den store verden

Hos Karmen.dk finder du en del unika-produkter fra ind- og udland som du ikke lige støder på andre steder. Indehaveren er altid på jagt efter helt særlige ting til butikken og rejser blandt andet til Spanien for at finde nye varer.  Der sættes en ære i, at sortimentet adskiller sig fra andre lignende butikker. Det nationale og internationale kombineres med lokale specialiteter og pyntegenstande fra Brædstrup og Bakkelandet.

Hos Karmen.dk finder du blandt andet vaser, plakater, figurer, lys, kropspleje samt et udvalg af indbydende specialiteter som specialøl og chokolade.  

 

Åbningstider

Karmen.dk holder åbent mandag-lørdag i hver uge. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på butikkens Facebook-side. På Facebook, Instagram og Karmen.dk’s website kan du desuden få et indtryk af nogle af de varer som du kan finde i butikken.

 

På shopping i Brædstrup

Brædstrup er en lille handelsby med et overraskende og interessant udvalg specialbutikker. De fleste af butikkerne er centreret omkring den centrale handelsgade Bredgade/Søndergade, og vi anbefaler, at gå en tur gennem byen og nyde et måltid mad ved et af byens spisesteder.

Brædstrup ligger midt i Bakkelandets skønne natur med store naturattraktioner som Den Genfundne Bro og Klostermølle lige i nærheden. Det er derfor let at kombinere en dag i naturen med en tur til Brædstrup, hvor det er let at finde gratis parkering.

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser i Brædstrup.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Heidi Burchardt Daugaard bag disken hos butikken Karmen.dk i Brædstrup Fotograf: Destination Kystlandet Copyright: Destination Kystlandet