AC Horsens

Afstand: 18.36 Km

 | +45 75 62 60 20 |  achorsens@achorsens.dk |  Hjemmeside | 
Nordstern Arena er rammen, når områdets største fodboldhold går på banen. Kom og oplev stemningen på tribunerne, når hele Kystlandets hold kæmper i NordicBet Liga.

Kystlandets fodboldklub

Regionens største klub har til huse på Langmarksvej i Horsens. Her trækker de lokale helte i den gule trøje og kæmper for byens og lokalområdets ære. Stemningen på lægterne er i top, og som turist bør du unde dig selv at troppe op til kamp, og mærke den sjæl og ånd, som kendetegner klubben og dens fans. Her er der mere end tre point på spil. Følelserne og stoltheden er til at tage og føle på. Hele byen står sammen om at bringe byens drenge tilbage i landets bedste række, hvor de hører til.  

Som tilskuer vil du opleve stemning, underholdning, spænding og gode forhold. Og så får du en autentisk lokal oplevelse, hvor områdets værdier og kultur skinner igennem.

 

Sammenhold, ydmyghed og hårdt arbejde

I AC Horsens er der ingen fine fornemmelser. Her er man klar over, at resultaterne ikke kommer af sig selv, men kun gennem hårdt arbejde på træningsbanen såvel som på stadion. Fællesskabsfølelse og viljen til sejr har bragt klubben langt – og det er værdier som man deler med lokalsamfundet. Den gamle industri- og arbejderby Horsens er gennemstrømmet af disse værdier. Byens store udvikling fra slidt fængselsby til moderne kultur- oplevelses- og handelsby er sket med udgangspunkt i et lokalt sammenhold, vilje og hårdt arbejde fra en række lokale ildsjæle. En udvikling, der tilsvarer den som byens hold har været igennem.

Men AC Horsens er ikke kun Horsens’ hold. Klubben har et stort netværk af samarbejdsklubber fra hele Østjylland, som skaber det fundament som klubbens resultater hviler på.

 

Køb din billet

På denne side kan du købe billet til de kommende hjemmekampe med AC Horsens.

 

GULE GULE GULE

Skal du være helt klar til kamp? Så skal du da iklædes byens farver. På denne side kan du købe merchandise, så du er klar til at støtte op om AC Horsens på tribunen. Du kan også købe trøjer m.m. udenfor Nordstern Arena i forbindelse med kampe.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Kamp på Nordstern Arena mellem AC Horsens og FC København. Alexander Ludwig tackler Kevin Diks i snevejr. Fotograf: AC Horsens Copyright: AC Horsens