Hundeskoven i Brædstrup

Afstand: 1.33 Km

Denne hundeskov ligger tæt på centrum af Brædstrup i den store Ring Skov. Her kan hunden slippes fri i skovklædte omgivelser og møde nye legekammerater.

Hunden skal også hygge sig på ferien

Ring Skov er et større skovområde, som omkranser en stor del af Brædstrup by. Ved skovens nordligste punkt ligger denne indhegnede hundeskov, hvor hunden kan løbe frit uden snor.

 

Om hundeskoven

Brædstrup Hundeskov er en relativt stor hundeskov på 4 hektar. Der er hele fem indgange/udgange til hundeskoven og mulighed for at tilgå den fra flere sider. Der er en lille parkeringsplads ved Østergade ved indgangen fra nord, som dermed fungerer som hovedindgang for kørende gæster.

Der er også adgang til hundeskoven fra Rosensgade og Naturstien Horsens-Silkeborg.

I hundeskoven er der borde/bænkesæt og træflisbelagte stier. Der kan dog være mudret afhængig af sæson.  Der er små grøfter i området, hvor hunden kan pjaske.

 

Nær hundeskoven

Fra hundeskoven er der adgang til Naturstien Horsens-Silkeborg, der fører til centrum. På modsatte side af stien ligger den flotte nyrenoverede folkepark og den nyopførte aktivitetspark. Nær trolden kan du også finde Brædstrups mest berømte borger, trolden Jensnej af Thomas Dambo.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionenOpdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Hvid hund i snor Fotograf: VisitDenmark Copyright: VisitDenmark