Årets julefrokost datoer er nu klar!
Dette års juleoplevelse byder på dans, underholdning, pianobar og lækker middag! Dette års underholdere er ingen ringere end stjerne-komikerne Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm, som optræder på forskellige dage.

 

PRISER

Julefrokost-billet
Inkl. middag, underholdning, dans og pianobar

Kr. 695,- pr. person

 

Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
- kun i forbindelse med vores julefrokost

Kr. 475,- pr. person (ved 2 personer)
Enkeltværelsestillæg: Kr. 375,-

 


KØB BILLET

 Bestil plads til årets store juleoplevelse på
Tlf. 7575 1766 eller info@slet-dette.hotelpejsegaarden.dk

Julefest

Bar og værelse

AFTENENS PROGRAM

Vi starter kl. 18.00

Pejsegårdens FISKEBUFFET 
Til forret serveres Pejsegårdens lækre FISKEBUFFET.
Her finder du:
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, pandestegte rødspættefileter med remoulade, marinerede scampirejer, varmrøget peberlaks, røget lakserose med peberrodscreme, gravad laks med sennepsdressing, bagt laks med krydderurter og citroncreme, salat Nicoise samt stort udvalg af brød.

Comedy-Show
Ruben Søltoft eller Nikolaj Stokholm går på scenen efter forretten.

Pejsegårdens JULEBUFFET
Vores berømte julebuffet består af julekål med flæsk og medister, glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler, lun leverpostej med champignon og bacon, æbleflæsk, ribbensteg med rødkål, oksehøjreb med lækre salater og saucer, frikadeller med rødkål, unghanebryst på sprød salatbund.

DESSERTBUFFET
- med alt til den søde tand Udvalg af oste, ris à la mande med lun kirsebærsauce, lune brombær, pandekager m/syltetøj og 4 slags is.

Efter middagen... 
Efter aftenens program er der dans med DJ i den store sal, samt pianobar til ballet lukker.


Husk...
Vi er også behjælpelige med at arrangere buskørsel til og fra julefrokosten.
Ring og hør nærmere på tlf. 7575 1766


Tilkøb til julefrokost

Ruben Søltoft og Nikolaj Stockholm

Nikolaj Stockholm

Glæd jer til en af Danmarks største komikere! Du har måske set ham før. Han er kendt for at have en finurlig og krøllet hjerne med et verdenssyn der er liiiidt sjovere end alle de andres. Han sætter drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter som oftest understøttes af en fysisk overlegenhed, hvor grimasser og bevægelser smelter sammen med jokesene.

Ruben Søltoft

Han har leveret hylende morsomme shows over hele landet! Siden sit gennembrud i 2010, hvor han vandt DM i Standup, har han etableret sig solidt blandt dansk stand-up. Med afsæt i sit eget liv leverer den karismatiske nordjyde fantasifuldt og energisk sine jokes, krydret med en formidabel komisk timing, samt unik mimik. Glæd jer til årets julefrokost på Pejsegården!