Walk N Talk med alpacaer hos Myllerup Østergård

Afstand: 13.92 Km

 | +45 60 14 38 31 |  alpaca@myllerup-oestergaard.dk |  Hjemmeside | 
Kunne du tænke dig at gå en tur i den smukke natur ved Gudenådalen med den sødeste alpaca som følgesvend? Myllerup Østergård ved Tørring tilbyder walk n’ talk vandreture, hvor du kan ae, kæle og snakke med det imponerende sydamerikanske dyr.

Tag familien med på vandretur med søde dyr

Ved den lille landsby Hammer udenfor Tørring bor Annette og Carsten i idylliske omgivelser på gården Myllerup Østergård. Selvom Annette og Carsten er vældig rare, er de dog ikke gårdens mest populære beboere. Det er i stedet de mange bedårende alpacaer, som kalder denne lille plet ved Gudenåen for deres hjem.

Som gæst har du mulighed for at tage en alpaca i hånden (eller… føre den i træktov) og gå en rundtur i det flotte, kuperede landskab i Gudenådalen. Det er helt op til dig, om du vil gå i dine egne tanker med din firbenede følgesvend, eller om du vil lytte til guidens fortællinger om alpacaer og få en masse viden med hjem.

Undervejs på turen gør I holdt på toppen af en bakke, hvor der er god mulighed for at optage den perfekte video eller tage gode billeder til sociale medier med en imponerende udsigt.

Turen tager typisk 1,5-2 timer. Efter turen er der rig mulighed for at spise jeres madpakke ved de opstillede borde/bænkesæt og eventuelt købe en sodavand eller en øl i gårdbutikken.

 

Om alpacaer

Alpacaen er en del af kameldyrsfamilien og stammer fra den vestlige del af Sydamerika. Den minder meget om lamaen, men er en del mindre.  

Når du besøger Myllerup Østergård, vil du opleve, at alpacaerne er meget nysgerrige, men også distancerede. De laver en lille brummelyd, når de taler, men har også et advarselsskrig, som vel mest minder om en måge. Alpacaer KAN spytte, men gør det sjældent. Så skal du virkelig hidse dem op. De er på ingen måde et faretruende dyr, men i stedet ret reserverede. Du skal måske lige vinde dens tillid før du kan få lov til at kæle løs med den. Den er nemlig af natur ikke et kæledyr, men et husdyr.

 

En attraktion under udvikling

Myllerup Østergård har fuld fart på udviklingen. I Myllerup Østergårds nye gårdbutik er det muligt at købe diverse spændende specialiteter og delikatesser i forbindelse med ture. 

På gården åbner desuden et værksted for keramik og glaskunst, hvor der jævnligt vil blive afholdt kreative workshops og andre arrangementer.

 

Overnat hos alpacaerne

Hos Myllerup Østergård kan du nu også overnatte i den skønne natur ved alpacaerne. Her er en super hyggelig skovhytte med plads til overnatning for to personer. Skovhytten ligger i en indhegning, og for en helt unik oplevelse er der mulighed for, at der kan være alpacaer i indhegningen. 

Inde i selve alpaca-folden, på toppen af en bakke med en flot udsigt over Gudenå-dalen, er der blevet opført en shelter med plads til 6 personer. 

Kontakt Myllerup Østergård for forespørgsel om booking samt pris. 

 

Book en walk n’ talk

Kontakt Myllerup Østergård for at aftale tid til en guidet vandretur med alpakaer. Det er også muligt at bestille en guidet rundtur, hvor I hører om livet på gården og dyrene uden at have alpacaerne med på vandring. Ring på +45 60 14 38 31 eller skriv til alpaca@myllerup-oestergaard.dk

Myllerup Østergårds hjemmeside kan du læse mere om turene og se priser.

Følg også alpakafarmen på sociale medier og hold dig opdateret med de seneste nyheder samt masser af billeder af gårdens søde beboere.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
To alpaca unger næse mod næse Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
En gruppe vandrer med alpacaer i Gudenådalen hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Walk N Talk med alpacaer hos Myllerup Østergård Fotograf: Myllerup Østergård Copyright: Myllerup Østergård
Træhytte og hængekøjer hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
En shelter hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Skovhytten hos Myllerup Østergaard med alpaca-plakater på væggene Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
En flok alpacaer følger efter en mand hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Hængekøjer ved solnedgang hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Bænke ved bålplads hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Walk N Talk med alpacaer hos Myllerup Østergård Fotograf: Myllerup Østergård Copyright: Myllerup Østergård
En hvid alpaca ligger i græsset hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
En flok alpacaer står i regnvejr hos Myllerup Østergaard Fotograf: Destination Kystlandet Copyright: Destination Kystlandet
Mikkel Kryger fodrer alpacaer hos Myllerup Østergaard Fotograf: Myllerup Østergaard Copyright: Myllerup Østergaard
Bænke foran gårdbutikken hos Myllerup Østergaard Fotograf: Destination Kystlandet Copyright: Destination Kystlandet
Alpacaer på bakke hos Myllerup Østergård Fotograf: Myllerup Østergård Copyright: Myllerup Østergård